بیانیه حماسه 9 دی صدور بیانیه به مناسبت حماسه 9 دی به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور مرکز گنبد،دکتر یازرلو رییس دانشگاه به مناسبت 9 دی بیانیه ای صادر نمودند.متن بیانیه به شرح زیر است:
بسمه تعالی
حماسه نهم دی ماه، روز بصیرت ایرانیان و یادآور روزی پراتخار برای مردم ولایتمدار در دفاع از ارزشهای نظام اسلامی است.
مردم با بصیرت ایران،با تاسی از فرهنگ عاشورایی ، حمایت خود را از مقام عظمای ولایت و وفاداری خود را به نظام مقدس اسلامی و ارزشهای شهدای انقلاب به جهانیان نشان داد.
حماسه 9 دی، روزی ماندگار در صفحات تاریخ زرین انقلاب اسلامی است که اوج بصیرت ، اقتدار و غیرت دینی مردم در دفاع از دستاوردهای انقلاب اسلامی و عظمت ملت ایران را بیش از پیش در نگاه جهانیان برجسته و حضور و مشارکت در جهت دفاع از انقلاب و ارزش های آن را به نمایش گذاشت.یوم الله 9 دی ماه سرآغاز فصل جدیدی در تعمیق پیوند امت اسلامی با آرمان های حضرت امام خمینی (ره) و بیعت مجدد با رهبر عزیز انقلاب حضرت آیه الله العظمی خامنه ای بود و ملتی که جمهوری اسلامی را از اصل ولایت فقیه جدایی ناپذیر دانسته، توهین به نماد های عاشورایی و اصل ولایت فقیه را هرگز تحمل نخواهد کرد.

اینجانب به نمایندگی از جامعه دانشگاهی دانشگاه پیام نور ، ضمن پاسداشت خروش عظیم ملت با بصیرت ایران در 9 دی 88 و محکوم نمودن  اعمال منافقانه فتنه گران و حامیان داخلی و خارجی آنان و بیعت با آرمان های امام راحل(ره) و مقام معظم رهبری (مدظله العالی)، به فتنه گران یادآور می شود هیچ توطئه ای هر اندازه هم بزرگ و گسترده باشد قادر به جدایی بین مردم و ولایت و آسیب رساندن به نظام مقدس برآمده از خون پاک هزاران شهید نمی باشد.بدون تردید، تمام تلاش مجموعه دانشگاهی پیام نور گنبد برآن است که همواره در مسیر تبعیت از فرامین مقام معظم رهبری مبنی بر بصیرت آفرینی بر مدار جهاد تبیین ، مقابله با جنگ روایت ها و جنگ شناختی حرکت نماید.
دکتر رضا یازرلو
رئیس دانشگاه پیام نور گنبد کاووس