پیام تبریک ریاست محترم دانشگاه پیام نور گنبد کاووس بمناسبت روزمعلم به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نورگنبدکاووس در پیام دکتریازرلوآمده است:
دوازدهم اردیبهشت ماه سال روز شهادت استاد مطهری و تجلیل از مقام معلم واستادگرامی باد.
استادان،به عنوان یکی از ارکان توسعه علمی کشوردرشکل گیری شخصیت علمی و فرهنگی دانشجویان نقش ماندگاردارند.
اینجانب به نوبه خود ضمن ارج نهادن به مقام شامخ استادشهیدمرتضی مطهری،فرارسیدن هفته معلم را خدمت همه معلمان واساتیدفرهیخته خصوصااساتید محترم دانشگاه پیام نورگنبدکاووس که متعهدانه درانجام وظایف دانشگاهی در تلاش هستندوهمچنین در ایام کرونا کلیه مطالب آموزشی رادرفضای مجازی به صورت مرتب ومستمردنبال نمودند،تقدیروتشکرمی نمایم.
امیدوارم به لطف خداوند متعال ودرظل توجهات حضرت ولی عصر(عج)و تحت زعامت ولی امر مسلمین حضرت آیت الله امام خامنه ای (مدظله العالی)باتلاش شمااساتیدبزرگوارشاهدشکوفایی هرچه بیشتردانشجویان عزیزباشیم.