جشن دهه ولایت با همکاری سپاه با توجه به اهميت و جايگاه امامت و ولايت در آموزه هاي اسلامي و ديني، جشن هاي ويژه اين دهه با هدف نهادينه كردن فلسفه غدير برگزار مي شود.
 بنياد بين المللي غدير در قالب برنامه ريزي هاي فرهنگي خود، با در نظر گرفتن دورنما و افق روشن معنوي، از روز عيد قربان تا غدير خم را به نام دهه امامت و ولايت نامگذاري كرده است.برگزاري برنامه هاي ويژه دهه امامت و ولايت در راستاي اهميت استمرار ولايت فقيه و نقش راهبري امامت در جامعه اسلامي است.  براساس فرمان و ابلاغ پيامبر اسلام (ص) در حجه الوداع، حضرت علي (ع) به عنوان امام منصوب و معرفي شد و اين امر بايد براين اساس از طريق آيين هاي فرهنگي و مذهبي براي نسل هاي آينده تبيين شود.
 در طول اين دهه، برنامه هاي فرهنگي، اجتماعي، مذهبي و ... توسط بخش فرهنگی دانشگاه باهمکاری بسیج دانشجویی،انجمنهاوکانونها و... در دانشگاه پیام نورگنبدکاووس برگزارگردیدکه ازجمله این برنامه ها
برگزاری جشن دهه ولایت با همکاری ناحیه مقاومت شهرستان در دریاچه مصنوعی گنبدباحضورکارکنان،دانشجویان واساتیددرمورخه21/5/98 می باشد.