فضاسازی دانشگاه بانصب بنروتراکت به مناسبت دهه ولایت وعید سعید قربان وعیدسعید غدیر  به مناسبت دهه ولایت وعید سعید قربان وعیدسعید غدیرفضاسازی دانشگاه بانصب بنروتراکت وارسال پیام تبریک درفضای مجازی وکانالهای دانشگاه بامضمون: روز عید قربان در آغاز دهه امامت و ولایت یاد آور روز رهایی از تعلقات غیر خدایی و قربانی کردن دلبستگی های دنیایی ، شکوفایی ایمان، یقین و دل سپردن به رضایت محبوب است. پایان این دهه نیز مصادف با روز عید سعید غدیر است که اساس دین ، ثمره نبوت و تعیین خط مشی مسلمانان تا آخرین روز دنیا در این روز شکل گرفت.
 غدیر پرشکوه ترین و زیباترین جلوه ولایت، غدیر روز تداوم رسالت انبیاء حق در ولایت علی علیه السلام و عید عهد، پیمان و میثاق است .

عید قربان، روز ثبوت و اثبات عشق و تسلیم است و دهه ولایت یادآور این حقیقت است که پیمودن مسیر تقرب به سوی خداوند سبحان ، تهذیب نفس و رسیدن به کمال ، بدون ولایت امکان پذیر نیست .