برگزاری همایش به مناسبت غدیر و دهه ولایت با همکاری کمیته امداد شهرستان گنبدکاووس      مقام معظم رهبری می فرمایند:
ماجرای غدیر فقط نصب یک جانشین برای پیغمبر نبود. غدیر دو جنبه دارد: یکی جنبه‌ی نصب جانشین است. جنبه‌ی دیگر قضیه، توجه دادن به مسئله‌ی امامت است؛ امامت با همان معنائی که همه‌ی مسلمین از این کلمه و از این عنوان میفهمیدند. امامت یعنی پیشوائی انسانها، پیشوائی جامعه در امر دین و دنیا؛ این یکی از مسائل اصلی در طول تاریخ طولانی بشر بوده است. مسئله‌ی امامت، یک مسئله‌ی مخصوص مسلمانها یا مخصوص شیعیان نیست. امامت یعنی یک فردی، یک گروهی بر یک جامعه‌ای حکمرانی میکنند و جهت حرکت آنها را در امر دنیا و در امر معنویت و آخرت مشخص میکنند. این یک مسئله‌ی همگانی است برای همه‌ی جوامع بشری. برای معرفی وشناساندن این واقعه مهم به جوانان بویژه دانشجویان برگزاری همایش به مناسبت غدیر و دهه ولایت با همکاری کمیته امداد شهرستان گنبدکاووس درمورخه28/5/98 باحضورمسئولین شهرستانی،مددجویان کمیته امداد،دانشجویان،کارکنان واساتیددرسالن اجتماعات دانشگاه پیام نورگنتبدکاووس صورت گرفت.