برپایی وآماده سازی نمایشگاه عکس و کتاب عاشورایی و ادوات جنگی توسط بسیج دانشجوئی آن عزتی، اعتماد به نفسی، احساس اقتداری که از ناحیه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ی معنویت رزمندگان ما و جامعه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ی اسلامی ما احساس شد و توانست آن حادثه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ی عجیب و شگفت‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌انگیز - یعنی پیروزی در دفاع مقدس و شکست نخوردن در مقابل تهاجم این همه دشمن - را رقم بزند، آن خصوصیات، آن خصلتها، برای ملت ما، برای کشور ما، یکی از بزرگترین نیازهاست. این هشت سال، مظهری از برترین صفاتی است که یک جامعه میتواند به آنها ببالد و از جوانان خودش انتظار داشته باشد. یعنی دفاع مقدس مظهر حماسه است، مظهر معنویت و دینداری است، مظهر آرمان‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌خواهی است، مظهر ایثار و از خودگذشتگی است، مظهر ایستادگی و پایداری و مقاومت است، برپایی وآماده سازی  نمایشگاه عکس و کتاب عاشورایی و ادوات جنگی توسط بسیج دانشجوئی درمورخه:31/6/98 به مدت یک هفته تاپایان هفته دفاع مقدس درمحوطه دانشگاه پیام نورگنبدکاووس.دانشجویان ،همکاران واساتیددانشگاه ازاین نمایشگاه بازدیدنمودند.