انالله واناالیه راجعون

شهادت جمعی ازهموطنان عزیز و پاسداران انقلاب اسلامی دراستان سیستان وبلوچستان توسط تروریست های کوردل موجب اندوه فراوان شد.تروریست های جنایتکاری که همواره تحت حمایت اقتصادی، نظامی و پشتیبانی برخی کشورهای منطقه قراردارند و پس ازمراسم باشکوه چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و مشاهده اتحاد ملت ایران در راهپیمایی ۲۲بهمن دریافته اند که حفظ وحدت وثبات درکشور به اراده ی نشأت گرفته ازسطح بالای نظام وکشور توسط همین مردم محقق شده است و به خیال خام خود و باتلاش های مذبوحانه درجهت تحت الشعاع قراردادن این حرکت عظیم ملت بودند. ما دانشگاهیان ضمن محکومیت این عملیات تروریستی امیدواریم باپیگیری وبرخورد قاطع دستگاههای اطلاعاتی و امنیتی ریشه عملیات تروریستی خشکانده شود. بدینوسیله بر خود لازم می دانیم که این ضایعه بزرگ را به مقام معظم رهبری، ملت بزرگ ایران وخانواده های محترم شهدای حادثه تروریستی تسلیت عرض کنیم. ازخداوند رحمان و رحیم برای شهدای این واقعه اندوهبار علو درجات و برای خانواده های محترم این عزیزان صبر واجر مسألت داریم.

دانشگاه پیام نور گنبد کاووس