همایش تبین دستاوردها وجهش علمی با شعار ما می توانیم و با  رویکرد 40 سالگی انقلاب اسلامی با حضور اساتید بسیجی دانشگاههای استان گلستان در روز سه شنبه مورخ 3/7/97 درسالن اجتماعات دانشگاه پیام نورگنبدکاووس برگزارشد. پس از قرائت قرآن و پخش سرود جمهوری اسلامی ،جناب اقای دکتر یازرلو سرپرست مرکزگنبد ضمن خوش  آمدگویی به حاضرین درجلسه، گزارشی از نحوه فعالیت بسیج اساتید در مرکزگنبد نکاتی رابیان داشتند. سپس کلیپی از بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در خصوص پیشرفتهای علمی به نمایش گذاشته شد. پس از پخش کلیپ ، سخنران همایش جناب سرتیپ مهقانی جانشین سپاه نینوا استان گلستان ، به مناسبت گرامی داشت هفته دفاع مقدس به پیشرفتها ی  وسائل دفاعی و موشکی  نسبت به اوایل انقلاب اسلامی و همچنین اویل زمان جنگ تحمیلی اشاره داشتند.